Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Проведено навчання щодо дій у надзвичайних ситуаціях

Проведено навчання щодо дій у надзвичайних ситуаціях

4417 лютого 2015року проведено інстукторсько-методичне заняття з директорами шкіл та завідуючими дошкільними навчальними закладами міста щодо дій у надзвичайних ситуаціях в період режиму підвищеної готовності.

Під час навчання, завідувач сектору з питань НС та ЦЗН Микола Кикоть довів інформацію до керівників навчальних закладів, про дії при виникненні надзвичайних ситуацій, стан захисних споруд закладів та шляхи усунення недоліків, які виявлені при перевірках.

Представники навчально-консультаційного пункту міста Юрій Попович та Анатолій Шаєнко розповіли та продемонстрували відеофільми про основні правила поведінки під час виникнення надзвичайних ситуацій у режимі підвищеної готовності. Керівники закладів освіти були ознайомлені із загрозами, які несуть у собі вибухонебезпечні предмети та правилами поведінки при виявленні таких небезпечних знахідок, правилами поведінки під час та після закінчення артобстрілу (бомбардування), дії населення під час терористичніх актів, дії населення по сигналам оповіщення.

Присутнім доведенні основні вимоги закону України ,, Про правовий режим воєнного стану''.

Значну увагу присутніх було спрямовано на наданні домедичної допомоги потерпілим. Проведення такого роду заходів є важливим у навчанні керівників навчальних закладів. Здобуті знання допоможуть правильно діяти у екстремальних ситуація та врятувати не тільки собі життя, але й допомогти близьким.

 

     Споживчий ринок       

      mvs