Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини КООРДИНАЦІЯ ЗУСИЛЬ ПРАВООХОРОНЦІВ

КООРДИНАЦІЯ ЗУСИЛЬ ПРАВООХОРОНЦІВ

113Відповідно до ст. 10 Закону України «Про прокуратуру», органи прокуратури України координують діяльність по боротьбі із злочинністю усіх правоохоронних органів держави, тому у січні в міжрайонній прокуратурі під головуванням Шепетівського міжрайонного прокурора В. Гончарука відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів, участь у роботі якої взяли очільники міськрайонних органів внутрішніх справ, податкової та кримінально-виконавчої інспекцій, суду, а також заступник міського голови, заступники голів районних державної адміністрації та ради.

На засіданні було піддано критиці роботу усіх правоохоронних структур, звернуто увагу на найбільш проблемні моменти. Не вдалось уникнути недоліків в профілактичній роботі з населенням органів внутрішніх справ та місцевого самоврядування.

Підводячи підсумки наради, міжрайонний прокурор поставив вимоги до присутніх на нараді представників силових структур скоординувати усі зусилля в боротьбі з будь-якими проявами злочинності, вжити усіх заходів, аби жителі міста та району могли почуватись захищеними.

За результатами наради головними правоохоронцями району прийнято спільну постанову, якою окреслено основні заходи з протидії злочинності на перше півріччя цього року.

О. Топчій, прокурор Шепетівської міжрайонної прокуратури.

 

     Споживчий ринок       

      mvs