Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Проведено навчання по ліквідації НС на об'єкті народного господарства

Проведено навчання по ліквідації НС на об'єкті народного господарства

225 березня рятувальники провели тактико-спеціальні навчання з ліквідації надзвичайної ситуації, яка виникла в наслідок умовного артобстрілу території Шепетівського комунального підприємства водо каналізаційного господарства.

Основна мета таких навчань – не просто вміти вчасно відреагувати на надзвичайну ситуацію, а й відпрацювати колективну роботу різних служб. Адже від злагодженої роботи медиків, надзвичайників, працівників служби правопорядку, персоналу об"єкта залежить не одне життя.

За задумом навчання на об'єкті в результаті артобстрілу відбулось руйнування будівельних конструкцій, під завалами яких опинилися люди та виникла пожежа, серед працівників є травмовані. Інформація про подію надійшла до Служби порятунку «101» До місця події відразу виїхали рятувальники.

На основі проведеної візуальної оцінки обстановки керівник з ліквідації майор служби ЦЗ Федоровський В.П. визначив масштаби події, та надав доручення щодо проведення евакуації персоналу в безпечне укриття яке розташоване на території підприємства, надання допомоги травмованим і постраждалим, проведення робіт по гасінню осередків пожежі.

Рятувальні підрозділи приступили до проведення пошуково-рятувальних робіт з деблокування постраждалих з під завалів та надання їм першої домедичної допомоги.

Усього було залучено 6 одиниць спеціальної та пожежно-рятувальної техніки та більше 25 чоловік особового складу, керівний склад сектору з питань НС та ЦЗ Шепетівської міської ради,( начальник сектору Кикоть М.Ю.), педагогічний склад навчально-консультаційного пункту ЦЗ,(завідувач Попович Ю.Б. майстер виробничого навчання Шаєнко А.П.)

Під час навчань особовий склад працював злагоджено, всі завдання, що були визначені згідно тактичного задуму, оперативно виконані».

21

 

     Споживчий ринок       

      mvs