Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Привітали працівників комунальної сфери

Привітали працівників комунальної сфери

img_9115Щорічно третю неділю березня працівники житлово-комунального господарства України святкують своє професійне свято.
На початку, для привітання, слово надано в.о. міського голови, секретарю міської ради Михайлу Полодюку. Звертаючись до винуватців свята, Михайло Іванович зауважив:
«Вітаю вас з нагоди професійного свята. Ваша щоденна і копітка праця є шанованою кожною людиною. Від неї залежить затишок у наших оселях, охайність парків та вулиць нашого міста, якість послуг, що ви надаєте.
Дякую вам за сумлінну працю, адже саме від вашого професіоналізму та самовіддачі залежить успішне вирішення нагальних питань тепло-, водопостачання та водовідведення, проведення робіт з благоустрою міста.
Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя й добробуту, миру та злагоди, професійних успіхів у важливій і почесній справі, для подальшого процвітання нашого міста» — зазначив Михайло Іванович.
За плідну працю, вагомий особистий внесок у забезпечення стабільної роботи житлово-комунального господарства і високу професійну майстерність та з нагоди професійного свята представники галузі були відзначені Подяками та Грамотами Хмельницької обласної державної адміністрації та обласної ради, Почесними  грамотами Шепетівської міської ради.
 

     Споживчий ринок       

      mvs