Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Відкрили меморіальну дошку герою АТО

Відкрили меморіальну дошку герою АТО

img_9217На будівлі школи «гімназії» відкрили меморіальну дошку пам'яті випускника закладу Максима Коваля. Патріот загинув під час виконання бойового завдання в АТО на Сході України, захищаючи територіальну цілісність України.

Згадати подвиг Максима та відкрити меморіальну дошку прийшли, рідні, учні, педагоги школи, заступник міського голови Юрій Вахоцький, а також усі небайдужі, хто свято шанує пам'ять про Героя.

Урочисту лінійку відкрила директор школи, депутат міської ради Надія Качоровська.

«Сьогодні відбувається подія, яка болить кожному з нас. Школа, як рідна мати, виколисує, леліє дітей, дає їм дорогу в життя. З роками діти виростають і стають дорослими людьми, а школа їх проводжає та чекає випускників на теплі зустрічі. На жаль, один з випускників уже ніколи не переступить поріг рідної школи. Наш випускник – Максим Коваль, героїчно загинув на Сході України, захищаючи наш спокій. Проте Максим з меморіальної дошки щодня зустрічатиме та проводжатиме поглядом учнів та нагадуватиме нам що він поклав життя за наше майбутнє в мирній і квітучій Україні. Допоки ми живі — житиме пам'ять про наших героїв.» — зазначила Надія Василівна.

Присутні на церемонії відкриття вшанували хвилиною мовчання пам'ять земляка.

Слід зазначити, що Президент Петро Порошенко відповідно до Указу «Про відзначення державними нагородами військовослужбовців Збройних сил України» нагородив посмертно старшого сержанта Максима Коваля орденом «За мужність» III ступеня.

Героїчний приклад випускників школи Віктора Длужневськго, Максима Коваля, Валентина Драчука буде виховувати патріотизм, з яким ці воїни віддали життя за свою Батьківщину.

img_9202

 

     Споживчий ринок       

      mvs