Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини У неділю Шепетівка приймала першість України з футболу

У неділю Шепетівка приймала першість України з футболу

bj3ybiy8jq4У неділю, 17 квітня, на стадіоні Локомотив відбулася першість України з футболу U15/U17 між командами «Пансіон» місто Шепетівка та «Верес» КОЛІФКС-2 Костопіль.У чемпіонаті беруть участь кращі команди із Рівного, Тернополя, Хмельницького, Львова та інших областей України.

Цього разу впевнено у число найкращих увійшли і шепетівські старша та молодіжна команди «Пансіон», які представляють СЗОШ-інтернат. Директор освітнього закладу Олена Пипич, на відкритті першості, щиро подякувала міському голові Михайлу Полодюку, відділу сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Шепетівської міської ради та Молодіжній раді Шепетівки за допомогу у проведенні змагань. Адже завдяки співпраці здійснюється фінансування ігор команди, виїздних в тому числі, які проходять у різних куточках України. Гідно зустріти успішні команди із обласних центрів України на шепетівському футбольному полі допомагають і міські спонсори.

Начальник відділу сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Шепетівської міської ради Наталія Стасюк привітала учасників турніру та наголосила на тому, що міська рада і надалі буде підтримувати футбол і побажала яскравої гри та значних особистих досягнень у спорті.

Під час недільного змагання фортуна таки посміхнулася шепетівчанам і гра у старшій (юнацькій) групі закінчилася з рахунком 1:0 на користь команди «Пансіон» місто Шепетівка. Гол на 15 хвилині забив капітан команди Дмитро Галадей. Юнак почав займатися спортом з 6 років, а сьогодні йому 16, тобто вже має 10 років блискавичної гри. Молодіжна ж група зіграла з рахунком 2:1. Голи забили Кирилюк Богдан та Попадюк Олександр.

Отож, вітаємо шепетівських спортсменів з упевненими перемогами!

lgu-zdf7xra

 

     Споживчий ринок       

      mvs