Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Громадська рада Новини У виконавчому комітеті розпочато процес формування нового складу Громадської ради

У виконавчому комітеті розпочато процес формування нового складу Громадської ради

00Розвиток громадянського суспільства передбачає залучення громадян до управління державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів влади та органів місцевого самоврядування, налагодження ефективної взаємодії зазначених органів з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики та вирішення питань місцевого значення. Саме із цією метою при виконавчому комітеті Шепетівської міської ради розпочато процес створення Громадської ради, а сьогодні відбулось засідання ініціативної групи з підготовки її установчих зборів.
Представники ініціативної групи розглянули та проаналізували документи, отримані від інститутів громадянського суспільства, затвердили список учасників установчих зборів з формування нового складу Громадської ради у складі 26 делегованих представників від об’єднань громадян та обговорили пропозиції до порядку денного установчих зборів та першого засідання.
Установчі збори з формування нового складу Громадської ради відбудуться 23 квітня о 10 годині у малому залі виконавчого комітету міської ради.

 

     Споживчий ринок       

      mvs