Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Громадська рада Новини На засіданні Громадської ради

На засіданні Громадської ради

27-01-1227 січня члени Громадської ради при виконавчому комітеті міської ради обговорили питання про план роботи ради на 2012 рік, Програму соціально-економічного розвитку міста на 2012 рік та заслухали інформацію голови Громадської ради при районній державній адміністрації про семінар з головами громадських рад у м.Києві.

Першим питанням порядку денного засідання Громадської ради ухвалено план роботи Громадської ради на 2012 рік. Після чого голова Громадської ради при районній державній адміністрації, член Громадської ради при виконавчому комітеті міської ради, Катерина Колбасовська інформувала присутніх про поїздку на кущовий семінар з головами громадських рад, який відбувся у м. Києві 21 грудня 2011 року.

На семінарі розглянуто питання про механізм участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики, доступу до публічної інформації та антикорупційне законодавство. Цього року планується організація такого типу семінарів з головами громадських рад щокварталу. Основною метою їх є розвиток громадянського суспільства та напрацювання механізмів взаємодії влади і громадськості.

Завершилось засідання Громадської ради доповіддю начальника управління економічного розвитку виконавчого комітету міської ради Олександра Гриня про проект Програми соціально-економічного розвитку міста на 2012 рік, як основного орієнтира розвитку Шепетівки. Відповідно до проекту бюджет міста планується збільшити на 14 % порівняно з 2011 роком за рахунок залучення інвестицій, ведення інноваційної діяльності підприємствами міста і таким чином підвищити соціальні стандарти життя шепетівчан.

Члени Громадської ради після ґрунтовного обговорення проекту внесли свої пропозиції до Програми.
 

     Споживчий ринок       

      mvs