Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home

ОПЕРАЦІЯ «ПЕРВОЦВІТ»

В період з березня по травень 2015 року на території нашого міста та району проводиться загальнодержавна операція "Первоцвіт".

В ході операції перевіряється дотримання вимог природоохоронного законодавства в місцях зростання найбільших популяцій ранньоквітучих рослин на території України та здійснюються рейдові заходи у місцях продажу рідкісними видами ранньовесняних червонокнижних видів рослин. Згідно законодавства України, здійснюючи торгівлю рідкісними та зникаючими видами рослин та їх рештками, громадяни порушують закони України „Про рослинний світ „Про охорону навколишнього природного середовища", "Про Червону Книгу України", та згідно ст. 88, 88-1, 90 Кодексу України про адміністративні правопорушення караються штрафами. Наразі працівниками правоохоронних органів виявлено 5 адміністративних правопорушень згідно ст. 159 КУпАП, санкція статті передбачає попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян

Шепетівський МВВС закликає всіх небайдужих до навколишнього середовища громадян приєднатися до державної операції "Первоцвіт", проявити екологічну свідомість - не зривати, не продавати і не купувати перших весняних квітів заради збереження унікальної української природи.

Шановні шепетівчани! Не залишайте без уваги жодного факту торгівлі первоцвітами та звертайтеся з вимогою припинити це правопорушення до міліції за номером 102!!!

 

     Споживчий ринок       

      mvs