Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Міська рада Проекти виконкому Про хід виконання Програми розвитку дорожнього руху та його безпеки на території міста Шепетівки на період 2009-2012 рр.

Про хід виконання Програми розвитку дорожнього руху та його безпеки на території міста Шепетівки на період 2009-2012 рр.

Україна

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ШЕПЕТІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

“_____”___________20___року           м. Шепетівка                № ________

     Про хід виконання Програми

розвитку дорожнього руху та

його безпеки на території

міста Шепетівки на період

2009-2012 рр.

         На виконання ст.6 Закону України «Про дорожній рух», Указу Президента України «Про невідкладні заходи з забезпечення безпеки дорожнього руху» від 20 листопада 2007р. № 1121/2007р., керуючись ст.31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Шепетівської міської ради ВИРІШИВ:

1.Інформацію «Про хід виконання Програми розвитку дорожнього руху та його безпеки на території міста Шепетівки на період 2009-2012рр.» взяти до відома (додається).

2.Враховуючи, що термін дії Програми розвитку дорожнього руху та його безпеки завершено, внести на розгляд чергової сесії міської ради пропозицію про зняття Програми з контролю, а роботу по розвитку дорожнього руху та його безпеки на території міста Шепетівки продовжити.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Діхтярука О.Л. та управління житлово-комунального господарства та з питань регулювання земельних відносин (Цвіркун П.І.).

     Міський голова                                                                  С.Антонюк

 

     Споживчий ринок       

      mvs