Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Шепетівська ОДПІ Про порядок реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій

Про порядок реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій

Порядок реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій що застосовується для реєстрації розрахун¬кових операцій за товари (послуги), за-тверджений наказом Міндоходів України від 28.08.13 № 417.

Згідно з порядком, першим кроком суб'єктів господарю¬вання, які мають намір використовувати реєстратори розрахункових операцій, є вивчення документації щодо застосуван¬ня певних видів реєстраторів, моделей та їх класифікацій у конкретних сферах дія¬льності, а потім вже їх придбання.

Другим кроком є обрання центра сервісного обслуговування та укладання із ним договору.

Третій крок - звернення до подат¬кової за місцезнаходженням (місцем про-живання) суб'єкта господарювання та подання:

- заяви про реєстрацію РРО за фор¬мою № 1-РРО;

- копії документа, що підтверджує факт придбання або безоплатного отримання РРО;

- копії документа на право власності або права перебування (оренди) в при-міщенні, де використовуватиметься ка¬совий апарат;

- копії договору із ЦСО (центру сервісного обслуговування);

Після отримання зазначених документів органи фіскальної служби надають довідку про резервування фіскального номера РРО за формою № 2-РРО.

Четвертий крок - звернення до ЦСО, аби касовий апарат опломбували та ввели в експлуатацію. Це необхідно зробити протягом 5 робо¬чих днів із моменту видачі довідки про резервування фіскального номера РРО.

П'ятим кроком є подання копії довід¬ки про опломбування РРО та акту введення в експлуатацію РРО до податко¬вої для завершення реєстрації РРО й отримання посвідчення. Це необхідно зробити до закінчення вищезазначеного п'ятиденного строку.

 

     Споживчий ринок       

      mvs