Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Шепетівська ОДПІ В червні подається оновлена звітність по ЄСВ

В червні подається оновлена звітність по ЄСВ

30 квітня 2015 року набрав чинності новий Порядок формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, який затверджений наказом Міністерства фінансів України № 435 від 14.04.2015 року.

Корективи, внесені в звітність, вцілому пов'язані із введенням нових правил обчислення єдиного внеску з 1 січня 2015 року – застосуванням знижувального коефіцієнта та нарахуванням єдиного внеску на заробітну плату. Нагадаємо: якщо база нарахування єдиного внеску не перевищує розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на місяць, за який нараховується заробітна плата (грошове забезпечення, дохід), сума єдиного внеску розраховується як добуток розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на місяць, за який нараховується заробітна плата (грошове забезпечення, дохід), та ставки єдиного внеску, встановленої для відповідної категорії платника.

Отже, звітність по єдиному внеску за травень місяць 2015 року має подаватись платниками єдиного внеску за новою формою починаючи з 1 червня 2015 року. Звіт, переданий за старою формою, вважатиметься не поданий.

Останній день подання звіту по ЄСВ за травень 2015 року – 22 червня.

 

     Споживчий ринок       

      mvs