Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Шепетівська ОДПІ Затверджено нові Ліцензійні умови для перевізників

Затверджено нові Ліцензійні умови для перевізників

Постановою КМУ від 02.12.15 р. № 1001 (набула чинності з 09.12.15 р. з моменту опублікування в газеті «Урядовий кур'єр» від 09.12.15 р. № 230) затверджено нові Ліцензійні умови для перевізників.

Дія Ліцензійних умов поширюється на юридичних осіб та фізосіб-підприємців, які провадять господарську діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів та відходів автомобільним транспортом, з міжнародних перевезень пасажирів та вантажів автотранспортом. Такі суб'єкти господарювання можуть здійснювати діяльність з внутрішніх та міжнародних перевезень (пасажирів - на таксі, легковими автомобілями на замовлення, автобусами; небезпечних вантажів та відходів - вантажними автомобілями); з міжнародних перевезень вантажів вантажними автомобілями (крім перевезення небезпечних вантажів та відходів).

Ліцензії на право провадження господарської діяльності з надання послуг із перевезень, видані до 28.06.15 р. (до набуття чинності Законом від 02.03.15 р. № 222Л/ІІІ), с дійсними. Оновлено форми заяви на отримання ліцензії та відомостей, які подаються разом із заявою до органу ліцензування. До 8 лютого 2016 року ліцензіатам, зазначеним у пп. 1 п. 2 постанови КМУ від 02.12.15 р. № 1001, треба подати до Укртрансінспекції необхідні документи та відомості за новими формами. Суб'єкти господарювання, які здійснюють міжнародні перевезення вантажів вантажними автомобілями (крім перевезення небезпечних вантажів та відходів), застосовують ці Ліцензійні умови з 10 лютого 2016 року, але документи, визначені п. 6 і 7 Ліцензійних умов, Укртрансінспекція приймає з 9 грудня.

 

     Споживчий ринок       

      mvs