Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Шепетівська ОДПІ В Шепетіській ОДПІ підбили перші підсумки декларування доходів за 2015 рік

В Шепетіській ОДПІ підбили перші підсумки декларування доходів за 2015 рік

Протягом січня 2016 року  до Шепетівської ОДПІ громадянами подано 36 декларацій про майновий стан та доходи за 2015 рік. Загальна сума задекларованого доходу cтановила 1  мільйон 768 тисяч гривень, податку на доходи фізичних осіб нараховано 155,6 тисяч гривень. Найбільш активно в січні громадяни декларували успадковане та дароване майно.

Серед декларантів було 2 громадян інших держав, які задекларували 414,4 тисяч гривень власних статків та 87,3 тисяч гривень податку на доходи.

За результатами звітного 2015 року громадяни вперше самостійно визначили податкові зобов'язання і з військового збору. Так, із задекларованих у січні сум доходу нараховано до сплати 21,2 тисячі гривень військового збору.

«Сподіваємось на подальше підвищення активності громадян щодо декларування минулорічних доходів. Адже  працівниками ОДПІ здійснено комплекс заходів по організації деклараційної кампанії. В Центрі обслуговування платників Шепетівської ОДПІ оформлено відповідні інформаційні стенди із зразками заповнення декларацій, багато матеріалів розміщено на сайтах Шепетівської райдержадміністрації, виконкому Шепетівської міської ради, в місцевих газетах. Відповідну інформацію доведено до платників податків і на семінарах, які проведено в січні поточного року», - зазначив начальник Шепетівської ОДПІ Ярослав Баран.

 

     Споживчий ринок       

      mvs