Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Шепетівська ОДПІ Шепетівська об'єднана державна податкова інспекція нагадує: звіти щодо виробництва й обігу алкогольних напоїв і тютюнових виробів подаються до 10 травня!

Шепетівська об'єднана державна податкова інспекція нагадує: звіти щодо виробництва й обігу алкогольних напоїв і тютюнових виробів подаються до 10 травня!

Суб'єкти господарювання, які отримали  ліцензії на виробництво та реалізацію алкогольних напоїв і тютюнових виробів подають до органів Державної фіскальної служби щомісяця до 10 числа наступного місяця звіт про обсяги виробництва та/або обігу (в тому числі імпорту та експорту) спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Форма звітів встановлена наказом Міністерства фінансів України від 11.02.2016 № 49.

Звіти в електронній формі надсилаються засобами електронного зв'язку з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб у порядку, визначеному законодавством, як передбачено для податкової звітності.

Вперше звіти подаються за квітень 2016 року до 10 травня.

За неподання чи несвоєчасне подання звітів або подання звітів з недостовірними відомостями до суб'єктів господарювання застосовуються фінансові санкції у вигляді штрафів у розмірі 17000 гривень.

 

     Споживчий ринок       

      mvs