Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Міський ЦСССДМ Новини центру Свято дитинства, радості й добра

Свято дитинства, радості й добра

20150601_113053Як літо починається крилато,

На всій землі об'єднує людей

Велике, світле, неповторне свято –

День міжнародний захисту дітей!

В перший день літа в багатьох країнах відзначається Міжнародний день дітей, також відомий як Міжнародний день захисту дітей. Ідея проведення цього свята народилася ще в 1925 році на Всесвітній Женевській конференції, темою якої було благополуччя дітей. Але офіційно цей день був заснований в місті Парижі за рішенням конгресу Міжнародної демократичної федерації жінок в листопаді 1949 року. У 1950 році День захисту дітей був уперше відсвяткований і відтоді відзначається щорічно 1 червня. Міжнародний день захисту дітей відзначається в Україні з 1998 року.

Це - прекрасне свято радості та надії. Разом з тим, це один з найважливіших днів у календарі, який покликаний нагадати нам, дорослим, про відповідальність за благополуччя та щастя дітей.

1 червня волонтери Шепетівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді взяли участь у проведенні святкових заходів присвячених Дню захисту дітей. В парку культури та відпочинку для дітей проводилися вікторини, рухливі ігри та естафети, а також квест-гра «Полювання за скарбами». За участь в заходах діти отримали солодкі подарунки та повітряні кульки.

Серед батьків волонтерами було розповсюджено інформаційно-просвітницьку продукцію («10 кроків, щоб стати кращими батьками»; «Якщо Ви бажаєте прийняти дитину-сироту та дитину, позбавлену батьківського піклування у родину»).

Діти — наш найцінніший скарб, наше сьогодення та майбутнє.І саме від нас, дорослих,від нашої уваги, любові, виховання залежить, якими будуть долі наших дітей, залежить майбутнє світу, кожної країни та кожного із нас.

20150601_120546


 

     Споживчий ринок       

      mvs