Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Міський ЦСССДМ Новини центру Молодь-за здоровий спосіб життя!

Молодь-за здоровий спосіб життя!

2425 червня 2015 року в Шепетівськму міському центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді відбулося засідання круглого столу на тему: «Формування здорового способу життя української молоді: стан, проблеми та перспективи». У засіданні взяли участь працівники центру та студенти Шепетівського коледжу ПДАТУ.

Питання здорового способу життя є досить актуальним серед сучасної української молоді. Учасниками круглого столу були розглянуті наступні питання: складові поняття здоров'я та здорового способу життя а також обговорювались передумови здоров'я людини та всієї нації загалом. Серед учасників було проведено анкетування за допомогою якого можна визначити наскільки усвідомлено і відповідально ми ставимося до свого здоров'я.

До Дня молоді найактивнішим волонтерам Шепетівського міського ЦСССДМ було вручено подяки за вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху та активну участь в реалізації соціальних програм на території міста Шепетівка.

День молоді, одне з найбільш очікуваних свят серед молодих людей і, особливо серед студентів. Це свято для молодих людей – не лише привід для веселощів, але й час замислитися над найкращою реалізацією свого потенціалу для свого добробуту і добробуту своєї Батьківщини.

 

     Споживчий ринок       

      mvs