Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Міський ЦСССДМ Новини центру Засідання спостережної комісії

Засідання спостережної комісії

20171009_1410539 жовтня 2017 року в виконавчому комітеті Шепетівської міської ради відбулося чергове засідання спостережної комісії, яке проводила заступник голови спостережної комісії, директор Шепетівського міського  центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Тетяна Вінницька.

На порядку денному розглядались питання

·         Організація виховної та профілактичної роботи з неповнолітніми особами, які скоїли правопорушення. Доповідала: начальник сектору ювенальної превенції Ольга Семенюк.

·         Здійснення соціальної роботи з особами, які звільнились з місць позбавлення волі. Доповідала: фахівець із соціальної роботи Шепетівського міського ЦСССДМ Олена Єсаян.

·         Розгляд справ за поданням Шепетівського міськрайонного відділу з питань пробації. Доповідала: фахівець Шепетівського міськрайонного відділу з питань пробації Олена Антименюк.

Заслухавши усі виступи, члени спостережної комісії вирішили:

Продовжити виховну та профілактичну роботу з неповнолітніми особами, які скоїли правопорушення.Посилити взаємодію всіх суб'єктів соціальної роботи щодо профілактики злочинності серед неповнолітніх.Фахівцям Шепетівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді продовжити соціальну роботу з особами, які звільнилися з місць позбавлення волі.

 

     Споживчий ринок       

      mvs