Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Служба у справах дітей Новини служби Відбулося чергове засідання колегії служби у справах дітей

Відбулося чергове засідання колегії служби у справах дітей

25 липня 2000112 року відбулося чергове засідання колегії служби у справах дітей під головуванням заступника міського голови Зайцевої Т.Г. Порядок денний засідання:

1. Аналіз стану злочинності серед неповнолітніх міста за І півріччя 2012 року.

2. Затвердження плану роботи колегії служби на ІІ півріччя 2012 року.        

        

З інформацією про стан підліткової злочинності у нашому місті виступив старший оперуповноважений відділення кримінальної міліції у справах дітей Шепетівського МВВС Камак С.П. Він відзначив, що підлітками у 2012 році у Шепетівці скоєно 12 злочинів, з них 5 злочинів – неповнолітніми, які прибули з інших регіонів і не проживають у м.Шепетівка. Також про проведений напередодні нічний рейд членів колегії проінформував спеціаліст служби у справах дітей Гайдайчук Ю.П. Він повідомив, що у проведенні рейду разом з ним брали участь дільничні інспектори міліції Кушнір В., Горбачук М.А., фахівці із соціальної роботи ЦСССДМ     Комісарук І.В., Мирончук Т.О. Були обстежені вулиці К.Маркса, Островського, пр.Миру, площа біля залізничного вокзалу, територія міського парку. Виявлені двоє неповнолітніх, які прибули у місто з одного із сіл Шепетівського району, і в нічний час перебували на вулиці без супроводу батьків. З підлітками проведено профілактичну роботу. Після цього відбулося обговорення питання стану підліткової злочинності. Було наголошено на необхідності посилення соціальної роботи із сім’ями, діти з яких скоюють злочини. З цього питання колегією прийняте відповідне рішення.

Особлива увага приділятиметься забезпеченню виконання рішення Шепетівської міської ради щодо обмеження перебування дітей віком до 17 років без супроводу батьків або осіб, що їх замінюють, у закладах дозвілля, громадського харчування, розважальних закладах, на вулицях та інших громадських місцях м.Шепетівки після 23 години. З цією метою буде продовжено практику проведення цільових вечірніх рейдів служби у справах дітей спільно з відділенням кримінальної міліції у справах дітей, працівниками ЦСССДМ, інших управлінь та відділів міськвиконкому. Крім того, щодня працівниками міліції здійснюватиметься патрулювання на вулицях міста. Рекомендовано посилити контроль щодо продажу дітям алкогольних напоїв та тютюнових виробів, відповідальність за доведення неповнолітніх до стану сп’яніння. Усі ці заходи мають сприяти зменшенню кількості злочинів, які скоюють діти.

Також члени колегії затвердили план роботи на ІІ півріччя 2012 року. Заплановано провести три засідання, одне з яких виїзне на базі однієї із шкіл міста.

 

003004
 

     Споживчий ринок       

      mvs