Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Служба у справах дітей Новини служби Виїзне засідання колегії служби у справах дітей

Виїзне засідання колегії служби у справах дітей

     sluzh20 грудня 2012 року на базі Шепетівського навчально-виховного комплексу №3 відбулося чергове засідання колегії служби у справах дітей під головуванням заступника міського голови Зайцевої Т.Г . Членами колегії заслухано питання про стан виховної роботи у навчальному закладі.

       З інформацією про стан виховної роботи в школі виступила заступник директора НВК №3 з виховної роботи Щур Н.М. Учасниками колегії було зазначено, що виховна робота у навчальному закладі організована на належному методичному рівні, відповідає усім вимогам чинного законодавства.

Всі питання контролюються директором школи, заступником з виховної роботи, соціальним педагогом, психологом спільно з класними керівниками та батьківським комітетом. У закладі діє учнівське самоврядування. З питань профілактики негативних явищ у підлітковому середовищі налагоджено тісну співпрацю школи зі службою у справах дітей, міліцією, Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, іншими установами та організаціями. Разом з тим, увагу педагогів звернуто на необхідність вдосконалення індивідуально-профілактичної роботи з підлітками, схильними до правопорушень, адже протягом 2012 року учні школи  скоїли 2 злочини.

       З обговорюваного питання прийнято відповідне рішення, яке передбачає продовження роботи по профілактиці негативних явищ в учнівському середовищі, надання адміністрації НВК №3 практичної та методичної допомоги по роботі з дітьми, що опинилися у складних життєвих обставинах та які мають прояви девіантної поведінки. Також заплановано проведення спільних з правоохоронними органами рейдів у мікрорайоні школи по виявленню фактів продажу дітям алкогольних напоїв і тютюнових виробів.  

 

 

Начальник служби                                                     К.Купрацевич

001004011007009
 

     Споживчий ринок       

      mvs