Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу Мій край лелечий, рідна сторона

Мій край лелечий, рідна сторона

    DSC09301Кожна людина має своє місце на Землі. Вона не обирає, де їй народитися, але з перших хвилин свого життя вона любить свій рідний край, адже це – її рідне, єдине і неповторне.

       Ми любимо свій край, бо тут ми народились, вперше зіп’ялись на ноги і пішли у світ тими стежками, які простяглися від рідного порога у широкий світ. Для кожної людини наймиліша та земля, де вона народилась і виросла.

     Наш край прекрасний, мальовничий,золота, чарівна сторона! Земля рясно уквітчана, зеленню закосичена. Це золото безмежних полів, бездонна синь зачарованих небес. Тихі плеса річок, сині очі озер і ставків, ліси, зелені долини і луки, білесенькі сільські хати. Де в садах наливаються соком рум’яні яблука, де вітерець грайливо пестить ніжність коси берези, плакучої верби, а в блакитному небі пропливають легенькі хмарки, де соняшники тянуться до сонця.

   В міській бібліотеці №2 в читальному залі оновлена книжкова виставка «Мій край лелечий, рідна сторона». А також створений куточок краєзнавства «Я люблю свій край». Відвідувачі нашої бібліотеки можуть ознайомитися з історією нашого краю, її природою. На виставці представлені книги наших місцевих поетів, можна більше дізнатись про визначних людей Шепетівщини.
 

     Споживчий ринок       

      mvs