Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу Обласний конкурс юних дарувань « Кобзарики»

Обласний конкурс юних дарувань « Кобзарики»

00012012 рік насичений на різноманітні конкурси, мета яких формування у дітей потреби до систематичного читання шляхом популяризації найкращої української та світової літератури для дітей, вироблення у них навичок самостійної роботи з книгою, розвинення інтересу до читання та привернення   уваги суспільства до розвитку дитячих бібліотек України і проблем книговидавництва для дітей.

З метою активізації роботи по вихованню підростаючого покоління в дусі поваги і любові до України, її   історичних надбань, національної культури, виявлення та розвитку художніх, літературних здібностей та обдарувань дітей бібліотека для дітей взяла участь в обласному конкурсі юних дарувань « Кобзарики», приурочений 75-річчю утворення Хмельницької області, який проходив з 10 квітня по 1 вересня 2012 року і проводився   в 2 етапи.

Для   організації та проведення 1 етапу конкурсу було створене журі у складі спеціалістів (бібліотекарів, вчителів, митців),яке визначило кращі роботи читачів міської бібліотеки для дітей. В конкурсі прийняли участь 12 дітей у вікових категоріях: від 6 до 10 років та від 11 до 15 років.

. Роботи оцінювались у 3 номінаціях:

- літературні твори ( вірші, оповідання, казки):

                       переможець Максимюк Руслана, 14 років.

-              книжки – саморобки ( написати та виготовити):

                   переможець Семенюк Настя, 10 років

-              художні роботи ( живопис, мистецтво, фотографія):

                     переможеці Шпак Дар’я, 8 років

                                         Редько Марія, 13 років

                                         Гринь Світлана , 14 років

Для участі в ІІ етапі обласного конкурсу юних дарувань « Кобзарики», роботи будуть надіслані до Хмельницької обласної бібліотеки для дітей

ім..Шевченка.

Згідно з Програмою підтримки талановитої і обдарованої молоді     особливу увагу ми приділяємо роботі саме   з такими дітьми, тому, що     вважаємо,   дитина – це зернинка, для якої, щоб вона стала золотим колосом, потрібний сприятливий грунт.

Кожна дитина має талант, закладені природою здібності, задатки. Аби цей талант розвинувся, необхідно передусім віднайти його, створити всі умови для його прояву, зростання – а згодом – і вдосконалення творчої майстерності.

 

 

Завідуюча міською бібліотекою для дітей А Шклярук
 

     Споживчий ринок       

      mvs