Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу Перший раз у перший клас

Перший раз у перший клас

Яскравий сонячний ранок розпочав перший день осені. На дворі ще по-літньому тепло але усмішки дітей, білі банти, краватки на випрасуваних сорочках і море квітів красномовно повідомили про те, що школярі вже поспішають до школи. Особливим і незабутнім днем 1 Вересня є для первачків адже: «Перший раз у перший клас!». Для тисяч маленьких хлопчиків та дівчаток розпочинається новий етап у житті - шкільне життя. Кожну дитинку, кожен клас приймали до великої шкільної родини. Хіба це не особливий день!

            Так в рамках Всеукраїнської Акції «Дай руку першокласнику» біля міського Будинку культури просто неба відбувся урочистий концерт для всіх першокласників міста – «Шкільного дзвоника наспіви». Піснями і танцями первачків вітали дитячі колективи художньої самодіяльності Шепетівського міського Будинку культури та солісти загальноосвітніх шкіл міста. Прозвучали пісні про школу у виконанні дуетів МБК: «Лілеї» - Діана Пантелей та Нечипорук Анастасія і Нечипорук Анастасія та Ганна Войтюк; а також Єфіменко Діани (уч. ЗОШ№6), дуетів «Сонячні зайчики» - Муза Ольга і Петровська Аліна ( учениці сп.школи-інтернату). Яскравими були виступи солістів танцювальних колективів МБК: дует колективу сучасного танцю «Асорті» - Світлана Литвинюк і Олександра Мусієнко, дует Народного ансамблю спортивно –бального танцю «Віват» - Інна Кочергіна і Сергій Кирилюк, дует естрадно-хореографічного колективу «Інеш» - Маргарита Кіракосьян і Олег Гончарук. Родзинкою концерту стали пісні у виконанні першокласниць Паршикової Дарини – учениці ЗОШ №№ та Любов Гриньової – учениці ЗОШ №8. Розважальним доповненням свята була ігрова програма і розіграш призів яку під час концерту влаштували педагоги – організатори ЗОШ №1, ЗОШ №: та ЗОШ №3. Окрасою свята були ведучі концерту Олена Талімончук і Марченко Марія.

            Спостерігаючи за святковим дійством не можна не відмітити активність, зацікавленість першокласників, а головне підготовка до дорослого шкільного життя. Нехай веселий настрій, жвавість дітей, прагнення до науки і нових знань завжди домінують у школярів, особливо для кого вперше пролунав Перший Дзвоник.

 

     Споживчий ринок       

      mvs