Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу До дітей іде у гості свято Миколая!

До дітей іде у гості свято Миколая!

Увага! Увага! Дітвора!
У нас цікава новина:
На свято просимо усіх,
Де вас чекають жарти й сміх!

 

У народі кажуть, що взимку скільки днів, стільки й свят. Одним із головних є таємниче, захоплююче, радісне свято Миколая. Воно пахне мандаринками, шоколадом і духмяними медовими пряниками. Адже всім відомо, що Миколай Чудотворець - покровитель всіх дітей на Землі.

Зимової ночі перед дев`ятнадцятим грудня високо-високо в небі можна почути срібні дзвіночки – то на санчатах їде Святий Миколай. Усі діти пишуть листа Чудотворцю та чекають на подарунки. Адже в святкову ніч всі мають бути щасливі!

Сьогодні на гостей бібліотеки чекала захоплююча розповідь про день святого Миколая, його історію, походження та традиції святкування в різних країнах світу. Дітям розповіли про походження свята, легенду про доброчинність Святого, рецепти смачних «миколайчиків». Прислів`я, приказки, прикмети та вірші доповнили свято та внесли в нього пізнавальний зміст.
Піднесений настрій та дивовижні емоції стали супутниками цього дня.
Не залишилось без уваги вчителів та учнів розмаїття періодичних видань та книжкового фонду бібліотеки.

Неабиякий інтерес виявили маленькі читачі до виставки – настрою «Ода новорічній ялинці» ( представлена вітальними ретро – листівками та іграшками)

Також діти роздивилися виставку, присвячену цій події, почитали книги про Святого Миколая Чудотворця, які  нагадали дітям про те, що треба творити добро заради добра, що треба теплом своїх сердець зігріти тих, кому холодно не тільки в ці морозні дні.

Вітаємо всіх маленьких читачів нашої бібліотеки зі святом - Днем Святого Миколая! Бажаємо вам бути розумними і слухняними, веселими і щасливими.
Бажаємо вам бути здоровими та сильними. Вірте у дива і пам’ятайте: «Мрії здійснюються».

 

   Завідуюча бібліотекою для дітей     А.Шклярук


0045004700490050
 

     Споживчий ринок       

      mvs