Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта

НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ.

На початку жовтня ми   звернулися з проханням до депутата   Верховної Ради Сергія Буряка з проханням надати спонсорську допомогу  для придбання ксерокса в міську   бібліотеку для дітей.

   Декілька читацьких поколінь зростила за   75 років своєї виховної, інформаційної, культурно-освітньої діяльності наша дитяча бібліотека. Відвідують її 3700 дітей, яким   щороку видається 95000 екз. книг, книжковий фонд нараховує 47000 екз. книг.

Наша бібліотека єдина в місті, що обслуговує дітей всіх шкіл.

Тепер вона особливо необхідна у зв’язку з реформою школи, виникненням інноваційних освітніх закладів.

Саме тому постала необхідність у придбанні ксероксу задля повноцінного обслуговування юних користувачів, надання платних послуг та для нашої роботи (оформлення документів, книжкових виставок та друкованих матеріалів бібліотеки).

Хочемо подякувати Народному депутату України, голові Ради благодійників ХРБФ « Зміцнення громад» Сергію Васильовичу Буряку від імені працівників бібліотеки, від наших маленьких читачів за те, що   він відгукнувся на наше прохання та подарував закладу такий необхідний багатофункціональний ксерокс.

   Сергій Васильович знаний своєю благодійницькою, меценатською діяльністю, відноситесь до категорії ділових людей, котрі люблять Україну не лише на словах, а й на ділі. Саме такі як С.В.Буряк відносяться до категорії достойників, чий шляхетний внесок у розвиток національної культури, освіти, науки, важко переоцінити. Це - патріоти, меценати, які власними силами відбудовують нашу державу.

   Завідуюча міською

   бібліотекою для дітей        А.Шклярук
 

     Споживчий ринок       

      mvs