Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу Хвилюючі миті звітного концерту

Хвилюючі миті звітного концерту

    В останній день січня в затишному залі музичної школи відбувся звітний концерт учнів класу скрипки викладача Кабацій О.П.

   Ведучий Пічугін Володимир сповістив про початок концерту. А відкрили концерт наймолодші учасники: ансамбль «Камертон» у складі Логвиненка Володимира, Мартинчука Назара, Пічугіна Володимира, Лукаша Олега та ансамбль «Бравіссімо» у складі Романюк Евеліни, Петренко Дарії та Ліснюк Юлії.

    Далі програму продовжили призери шкільних, обласних та Всеукраїнських конкурсів: Вем Анастасія, Шемчук Ганна, Чугунова Вікторія, Пасічник Альбіна та Шемчук Люба. Проникливо звучали у їхньому виконанні твори Е.Сен-Санса, Ш.Беріо, Ф.Зейца. Родзинками концерту стали виступи учнів, які виконували твори українських композиторів: М.Скорика, П.Терпелюка, М.Стецюна та В.Безкоровайного.

   Хвилюючою миттю був виступ ансамблю старших класів у складі:

Мінчук Олександри, Пасічників Інни та Альбіни, Шемчуків Люби та Ганни, Чугунової Вікторії, Пашковської Аліни та Романюк Люби. «Мелодією» з кінофільму композитора Ніно Рота концерт був завершений.

  Із великим задоволенням були сприйняті виступи всіх учасників концерту. Обличчя батьків і викладача світилися радістю і гордістю за юних артистів. Подякою були бурхливі оплески кожному юному музиканту після його виступу.

   Безперечно, вихованці музичної школи досягли хороших успіхів завдяки плідній праці викладачів і систематичним заняттям самих учнів. Особлива подяка концертмейстерам:  Щербі Л.В., Сербіній Н.М., Смірновій О.В., Шабадах Н.В., Мартинюк О.Б.

   Видатний педагог ХХ сторіччя В. Сухомлинський називав музику могутнім засобом естетичного виховання.   Він  писав:     «…Без музичного виховання неможливий повноцінний розумовий розвиток дитини». Музичне виховання є засобом формування інтелекту, культури почуттів і моралі дітей. Вміти слухати і розуміти музику одна з елементарних ознак естетичної культури.

   Надіюсь, що навчання та виступи в музичній школі привнесуть в життя учнів не тільки яскраві емоції, а й допоможуть проникнути в суть мистецтва набагато глибше.

   Педагогічний колектив музичної школи робить усе можливе, щоб процес навчання був цікавим, долучаючи дітей до прекрасного.

   До нових зустрічей в чарівному світі музичного мистецтва - мистецтва, в якому вічно процвітають: добро, розуміння, світло і любов.

                                                                    Викладач-методист Кабацій О.П.

002003004005006001

 

     Споживчий ринок       

      mvs