Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу Книжковий вернісаж

Книжковий вернісаж

   Новий рік тільки розпочався, а фонди міської бібліотеки №1 вже поповнилися черговою партією нової літератури, що видається за Державною програмою «Українська книга».

   Серед нових надходжень – серія книг, присвячена життю і діяльності видатних особистостей України: гетьманів Д. Апостола і К. Розумовського, митрополита П. Могили. Книга Мішеля Терещенка «Перший олігарх» розповідає про життя Михайла Терещенка - представника легендарного роду українських підприємців і фінансистів.

   Перу одного з найвидатніших шведських істориків-документалістів

П. Енглунда належить книга «Полтава», видана до 300-річя битви під Полтавою. Багатий документальний матеріал буде цікавий широкому колу читачів.

   В «Енциклопедії-довіднику зі світової літератури» Л. Удовиченко містяться відомості про письменників світу від найдавніших часів до наших днів.

   Шанувальників поезії зацікавить нова збірка видатної поетеси Л. Костенко «Мадонна перехресть».

 001

 

 

 

   Одразу привернула увагу читачів, і не тільки любителів футболу книга «Билиці та вигадки нашого футболу» заслуженого журналіста Г. Кузьміна, якому пощастило спілкуватися не з однією збірною футбольних знаменитостей, починаючи від М. Старостіна , Л. Яшина, В. Лобановського до О. Блохіна, А. Шевченка, П. Колліна, Ф. Беккенбауера і бути свідком безлічі матчів і дивовижних подій у кромки поля та за його лаштунками.

   Випуск українських книг за Державними програмами продовжується і ще не раз порадує наших читачів цікавими новинками.

 

 

   Завідуюча міською бібліотекою №1   Ковальська В.В.

 

     Споживчий ринок       

      mvs