Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу Святковий концерт приурочений Міжнародному жіночому дню 8 березня

Святковий концерт приурочений Міжнародному жіночому дню 8 березня

6 березня в міському будинку культури відбувся святковий концерт приурочений Міжнародному жіночому дню 8 березня .

   Зі словами вітання до усіх жінок звернулись міський голова Сергій Андрійович Антонюк та голова районної державної адміністрації Іван Кирилович Адамець .

   Концертна програма була наповнена номерами міського будинку культури та шкіл міста . Глядачі мали змогу насолодитись чарівними голосами Пінчука Олександра учня ЗОШ №8 , дуету у складі Євгенії Гаєвської та Ірини Вариводи міського будинку культури , Зигулі Віталія представника молодіжної громадської організації «Кедр» , дуету «Лілеї» міського будинку культури , Романюк Вероніки учениці НВК№3 . «Попурі на теми українських пісень» подарували учасники зразкового театру естрадної пісні «Водограй» . Для усіх мам «Пісню про маму» виконав дитячий вокальний ансамбль школи – інтернату . Віктор Камінський зачарував жінок грою на саксофоні . Як завжди запальними та яскравими танцями вражали усіх присутніх танцювальні колективи «Інеш» , «Віват» та «Ассорті» міського будинку культури. А танцювальна композиція «Віра Надія Любов» колективу «Овація» НВК№1 , вразив своєю ніжністю та граційністю. Жодне свято нашого міста не обходиться без муніципального духового оркестру під керівництвом Івана Кабація , не став винятком і цей святковий концерт. Свою любов та повагу для жінок дарували учасники народного аматорського колективу «Диксиленд».

     Указом президента України Віктора Федоровича Януковича 2013р проголошено роком дитячої творчості. Так склалось , що керівниками дитячих колективів , які дарували свою майстерність є чарівні та юні жінки . Це:

1.Керівник хореографічного     колективу «Овація» навчально-виховного комплексу №1 Іванна Бейзимова.

2. Керівник дитячого вокального ансамблю школи – інтернату , Марина Войтюк

3. керівник ансамблю сучасного танцю «Ассорті», Людмила Денесюк

4. керівник народного аматорського ансамблю спортивно-бального танцю «Віват», Олена Талімончук

5. керівник зразкового театру естрадної пісні «Водограй», Ольга Войтенко

6. керівник естрадно-хореографічного колективу «Інеш», Інна Гордійчук

7.музичний керівник НВК№3 Інна Котовська

Від міського голови Антонюка Сергія Андрійовича і відділу сім*ї молоді та спорту цих прекрасних жінок привітали квітами та побажали нових творчих звершень в роботі з підростаючим покоління , а для юних талантів вручили солодощі.

   Родзинкою свята стали чарівні ведучі Сергій Ковальчук та Іван Кунашенко.
 

     Споживчий ринок       

      mvs