Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу Стартує Всеукраїнський конкурс "Ми - підлітки. Краще оповідання-2012"

Стартує Всеукраїнський конкурс "Ми - підлітки. Краще оповідання-2012"

001З ініціативи Національної бібліотеки України для дітей та Творчого клубу "Марко та Харко" проходиться Всеукраїнський конкурс "Ми - підлітки. Краще оповідання-2012". Цей конкурс є відкритими, в ньому беруть участь учні середнього та старшого шкільного віку (7-11 класи) середніх навчальних закладів, читачі шкільних, районних (міських) та обласних бібліотек для дітей.

Мета конкурсу – підтримка та розвиток дитячої творчості, формування та виховання у підлітків любові до літературного слова, пошук та підтримка талановитої молоді, привернення уваги громадськості до проблем та життя підлітків, поповнення національної літератури творами про сучасне життя підлітків.

Від міської бібліотеки для дітей в конкурсі прийняв участь активний читач бібліотеки, учень 8-го класу Андрійко Шадюк з оповіданням «Вугляр».

Оголошення та нагородження лауреатів конкурсу буде проведено 2 квітня 2013 року в м. Києві, в приміщенні Національної бібліотеки України для дітей під час проведення урочистих свят, присвячених Дню книги.

БАЖАЄМО УСПІХІВ!

 

Завідуюча міською бібліотекою для дітей   Шклярук А.Ф.
 

     Споживчий ринок       

      mvs