Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу ТИЖДЕНЬ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ «До нас поспішають герої улюблених казок»

ТИЖДЕНЬ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ «До нас поспішають герої улюблених казок»

З 18 по 24 березня в міській бібліотеці для дітей пройшов Всеукраїнський тиждень дитячого читання, впродовж якого на маленький читачів чекало багато цікавих і захоплюючих сюрпризів та пригод.

Щороку це визначна подія в житті бібліотеки і працівники дитячої установи з особливою відповідальністю ставляться до підготовки, продумують різноманітність форм проведення заходів. Кожний день Тижня був присвячений різним подіям, книгам, жанрам літератури, зустрічам.

Бібліотекарі кожен день готували сюрпризи для своїх читачів.

Казки - улюблене читання дітей, бо вони допомагають навчити маленьку дитину розпізнавати добро і зло, дбайливо ставитись до природи, поважати старших, бути вірними друзями наших найменших братів.

Всіх читачів першого дня чекала святкова екскурсія в країну казок і віршів С.Міхалкова з нагоди 100-річчя від дня його народження.

На відділі обслуговування 1-4кл. неабиякий інтерес визвала в найменших читачів виставка – експозиція казкових персонажів, яку ми назвали «Музей казкових речей».

Вернісаж енциклопедій та вікторина «Я пізнаю світ» зустрічали самих розумних читачів бібліотеки.

Діти подорожували по сторінках українських казок «Казка вчить, як на світі жить», зацікавили маленьких читайликів такі заходи Тижня: загадковий калейдоскоп «Живе на Землі казка», казкове асорті «Казкова країна Віршознай», казкова абетка «Про бабусині казки».

Чудовим завершенням Тижня стало представлення книг письменників –ювілярів 2013 року біля книжково – ілюстративної   виставки « Сузір’я ювілярів» та огляд   літератури біля книжкової виставки « Запрошуємо на літературні ювілеї   2013року» ( представлення книг – ювілярів – 2013 року).

Це весняне свято книги, дітей, письменників завжди дарують радість спілкування, натхнення.

Завідуюча міською бібліотекою для дітей     Шклярук А.Ф.


00910179
 

     Споживчий ринок       

      mvs