Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу Прим`єра дитячого мюзиклу «Дівчинка з планети земля»

Прим`єра дитячого мюзиклу «Дівчинка з планети земля»

001

17 квітня у міському будинку культури зразковий театр естрадної пісні «Водограй», яким керує молодий, талановитий керівник та чарівна жінка – Ольга Войтенко, знову зібрав своїх друзів та прихильників сучасної пісні. Цього разу на розсуд глядача було представлено прем’єру дитячого мюзиклу «Дівчинка з планети земля».

Чарівні ведучі Богдана Гаєвська, у ролі Дівчинки, та Євген Доровський, у ролі Маленького Принца, мандрували на музичному зорельоті у пісенно-космічному просторі. Усі присутні мали змогу разом із ними відвідати планету Марс та Плутон, опинитися на іншій стороні Місяця, дізнатися багато нового та цікавого про нашу сонячну систему. А найголовніше насолодитися чарівними піснями.

Діти виступали сольно, дуетами, квартетами та тріо. Особливо сподобались глядачам квартет дітей першого року навчання, квартети середньої та старшої груп, а також тріо «До-Мі-Сольки» та «Каприз». Безумовною прикрасою свята стали солісти колективу Діана Єфіменко, Діана Войтюк, Анастасія Слісарчук. Доповненням сольних музичних номерів були танцювальні композиції ансамблів сучасного танцю «Асорті» - керівник Людмила Денисюк та бального танцю «Віват» - керівник Олена Талімончук.

Прем’єра мюзиклу пройшла вдало, діти з великим задоволенням дарували свій талант усім глядачам, а особливо своїм рідним. Керівник театру естрадної пісні висловлює особливу подяку батькам своїх вихованців за підтримку та створення цікавих образів.

 

     Споживчий ринок       

      mvs