Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу «Найрідніша найулюбленіша Супер – Бабуся»

«Найрідніша найулюбленіша Супер – Бабуся»

12 квітня в міському будинку культури відбулося родинне свято – конкурс «Найрідніша найулюбленіша Супер – Бабуся» яке проходило у формі засідання любительських об’єднань «Світлиця» і «Гіперборея». У конкурсі приймали участь шість бабусь разом зі своїми онуками , це : Романюк З.Б. Піддубна В.М. Токарєва Г.П. Сподінейко Г.І. Юріна А.А. Бейзимова Г.Ю.

Свято розпочалося з виступу козацького хору «керівник В.В.Шевчук»

Який подарував глядачам українські народні пісні. Ведучі заходу Олена Талімончук та Інна Гордійчук представили на сцені бабусь з онуками,які порадували усіх присутніх у залі своєю невтомною енергією, вишуканою майстерністю,і непідкупним, щирим талантом.

Шквалом оплесків зустрів зал незвичайний оркестр троїстих музик з цікавою назвою «Бабусин каламбур».

Бабусі разом з онуками розповідали казки,були дуже мудрими, коли показували що зберігається в їх скринях, а також підтвердили свої кулінарні здібності чудовими випічками з тіста.

Цей захід, прикрасили своїми вокальними і танцювальними номерами колективи МБК: Зразковий дитячий театр естрадної пісні «Водограй»,

Народний аматорський ансамбль спортивно бального танцю «Віват+».

   Захід пройшов у дуже теплій, душевні обстановці. Всі бабусі з онуками були на висоті і отримали квіти, солодощі, і дарунки від Дирекції МБК та начальника відділу у справах сім’ї молоді та спорту Наталії Стасюк. Щирі оплески залу, в якому були присутні більшість дітей, підкреслювали атмосферу взаєморозуміння поколінь.    

 

     Споживчий ринок       

      mvs