Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу ІІ Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Сияние сердец» (м.Київ)

ІІ Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Сияние сердец» (м.Київ)

2013 рік оголошено Роком дитячої творчості. Тому багато творчих заходів проходить у різних містах України, зокрема у її столиці - м.Києві. Так 13 квітня в м. Києві розпочався ІІ Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Сияние сердец».

Серед учасників – представники всіх жанрів дитячої творчості – музиканти, хореографи, вокалісти, театральні студії, студії дизайну, художники.

Широка географія лише українських конкурсантів – від Луганщини до Закарпаття, розмаїття костюмів, робіт – все це створювало справжню атмосферу свята.

Не залишився цей фестиваль-конкурс поза увагою юних митців дитячої музичної школи. Ансамбль домристів та виконавці - інструменталісти учениця 4 класу Дар’я Жуковська та учениця 6 класу Вікторія Волковецька – клас викладача Валентини Олександрівни Кунець, концертмейстер Людмила Василівна Щерба – гідно виступили у своїй номінації.

Юних художників ДМШ класу образотворчого мистецтва викладача Володимира Васильовича Монтача представили учень 4 класу Назар Мазуркевич та учениця 1 класу Олександра Дубініна. Всі роботи вирізнялись своєю самобутністю, колоритом та майстерністю.

Дружня делегація талановитих митців повернулась додому з високими нагородами: Гран-прі отримали Вікторія Волковецька, Назар Мазуркевич та ансамбль домристів; дипломами за І місце нагороджені Дар’я Жуковська та Олександра Дубініна. Дипломами організаторів фестивалю за високий професіоналізм у роботі та вагомий внесок у розвиток національного мистецтва нагороджені і їх викладачі В.В.Монтач, В.О.Кунець та концертмейстер Щерба Л.В.

                                                                  

                                                                   Старший викладач,

                                                                   спеціаліст вищої категорії Щерба Л.В.

0331874

 

     Споживчий ринок       

      mvs