Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта

Парк оживає.

   Скільки б вам не було років, та душа вічно залишається молодою. Ось так і жителі нашого міста, цілий тиждень трудяться хто на роботі, хто на дачі, хто в дома, а що неділі приходять до нашого місцевого парку на вечір відпочинку під звуки міського духового оркестру. Дивлячись на цих людей, які за своє життя пережили багато і радощів і труднощів, та в танці забувають про всілякі негаразди, які траплялись на їхньому життєвому шляху.

   Тай взагалі, наш парк зажив другим життям, щоденно багато відпочиваючих різного покоління відвідують його. Дітки розважаються на різноманітних атракціонах, які до речі всі пройшли технічне обстеження. Також пройшла модернізація атракціону «Колесо огляду», яке освітлюється в вечірній час, та має 17 режимів освітлення, атракціон «Веселі гірки» розпочинають різнокольорово майоріти. Тай фонтан тепер має освітлення, і водичка у вечірній час переливається різними кольорами.

     Дорослі під звуки різноманітної музики, насолоджуючись чистим повітрям, прогулюються на катамаранах, а для безпечного відпочинку на них придбані захистні жилети.
     А ще на території парку відкрито дитяче літнє кафе, з дуже красивим та казковим дизайном, де проводяться різноманітні дитячі заходи. Також запрацювала літня дискотека «Клітка», в день там розваги для дітей на електромобілях, а у вечері відпочинок для молоді під сучасні музичні твори вітчизняних та закордонних авторів.
     Майже що вихідних проводяться народні гуляння, різноманітні масові заходи, в яких приймають участь колективи художньої самодіяльності міста та району.

 

     Споживчий ринок       

      mvs