Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта

Літо з книгою

  0301Протягом усього життя ми звертаємося до книги. Часто трапляється, що вчасно прочитана книга підказує людині вибір життєвого шляху, професії. Книга допомагає в навчанні та самовихованні, збагачує знання, народжує мрії і вчить, як їх здійснити . Старовинна мудрість каже: «Книжки – вчителі, що наставляють нас без різок і лінійки, без лайки і гніву. Підійдеш до них – вони не дрімають, запитаєш у них щось – вони не тікають, помилишся – вони не насміхаються».

   У нашій бібліотеці проводиться велика робота щодо популяризації книги і читання. Ми вчимо читачів отримувати задоволення від процесу читання. І влітку саме час звернутися до книги, поринути у незнані світи, які відкриває для нас художня література.

   Для літнього читання бібліотека пропонує новинки, якими останнім часом поповнилися фонди бібліотеки. Це твори української літератури: романи популярних письменників   М. Матіос «Армагедон уже відбувся», «Кулінарні фіглі», історичний роман Т. Литовченка «Орлі, син Орлика», твори володарів титулу «Кращі письменники-фантасти Європи-2005» Марини та Сергія Дяченків «Самум», «Пандем», популярного автора детективів А. Куркова «Львівська гастроль Джимі Хендрікса», твори із циклу «Київські відьми» Л. Лузіної.

  Сучасна зарубіжна література представлена романом «Голуб» П. Зюскінда, автора знаменитого «Парфумера», оповіданнями класика сучасної американської літератури     Д. Селінджера, творами лауреатів Нобелівської премії Г. Гессе «Степовий вовк» і Г.Грасса «Бляшаний барабан» та іншими.

   Прихильників популярних жанрів чекають новинки детективного жанру, а також серій «Любовний роман», «Магія фєнтезі», «Фантастичний бойовик».

   Отож, літо розпочалося! Час читати!

Завідуюча міською бібліотекою №1 Ковальська В.В.

Першою темою, яка розкривається в рамках проекту є «Новинки української літератури

У нашій бібліотеці проводиться велика і цікава робота щодо популяризації книги. Ми вчимо читачів отримувати задоволення від процесу читання. Прищеплюємо любов до рідного краю, міста, до природи. Виховуємо шанобливе ставлення до книги, до історії, до близьких. Заохочуємо дітей до самостійного пошуку інформації, допомагаємо відчути
 

     Споживчий ринок       

      mvs