Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу Урочистим та радісним святом – Днем знань традиційно розпочався новий навчальний рік

Урочистим та радісним святом – Днем знань традиційно розпочався новий навчальний рік

DSCN14041 вересня бібліотека гостинно зустріла своїх найменших читачів після літнього відпочинку і привітала їх зі святом.

У відділі обслуговування учнів 1-4 та 5-9 класів проведено День знань «Вереснева пісня шкільного дзвоника».

Протягом дня відвідувачі мали змогу ознайомитися з книжково – ілюстративною виставкою «В країні цікавих підручників». Для дітей, які вперше переступили поріг закладу, проведено незабутню екскурсію затишними залами бібліотеки.

Бібліотекар читальної зали Кузнецова І.А. з гостями здійснила подорож дитячими енциклопедіями "Знання і таємниці на книжкових полицях". Було про що розповісти, тому що в бібліотеці безліч довідкової літератури з різних галузей знань: математики, фізики, біології, техніки, мовознавства, тощо.

Адже саме в цих книгах ми знаходимо відповіді на нескінченні, різноманітні питання, які починаємо задавати з раннього дитинства: Що? Чому? Коли? Навіщо? Звідки взялося і куди поділося?

Територія цікавого та корисного дозвілля – два читальні зали бібліотеки, де бажаючі відвідали «Країну Журналію». Безліч цікавих та яскравих  періодичних видань чекали на читачів цього дня.

Для батьків організована виставка-консультація «Моя дитина – першокласник», на якій представлені матеріали по методиці виховання та практичні поради.

Працівники бібліотеки долучилися до проведення загальнодержавного уроку знань в багатьох навчальних закладах міста Шепетівки.

 

Завідуюча міською бібліотекою для дітей   Шклярук А.Ф.

 

     Споживчий ринок       

      mvs