Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу ДЕНЬ ДОШКІЛЬНИКА В БІБЛІОТЕЦІ.

ДЕНЬ ДОШКІЛЬНИКА В БІБЛІОТЕЦІ.

SAM_0350_19 жовтня в міській бібліотеці для дітей відбувся День дошкільника. На зустріч з бібліотекою прийшли дітки двох старших груп дитячого садочка «Казка»,вихователі Чорноус А.В., Кучменко О.В.

До уваги гостей: дитячий куточок «Країна Дошколярія», де малюки познайомились не тільки з книжечками, але мали змогу погратися з іграшками, була організована екскурсія та знайомство з бібліотекою.

В програмі Дня – презентації найновіших книжок для дошкільня, казкові вікторини, екскурсія до музею казкових речей.

Неабиякий інтерес малеча виявила до інформаційного огляду книжок – іграшок «Подружись зі мною»,під час якого малюки познайомились з книжками – абетками, книжками – розкладанками, книжками – іграми.

Позитивним сьогодні є те, що сучасний читач значно помолодшав. Саме в бібліотеці для дітей малюку допоможуть   сформувати і задовольнити читацький попит, дізнатися багато цікавого і корисного, прилучитись до широкого потоку інформації.

Усе більше працюючи з дошкільнятками, ми стикаємось з тим, що батьки часто не усвідомлюють необхідності записати дитину до бібліотеки. Через це ми у своїй діяльності приділяємо значну увагу тому, щоб у батьків утвердився погляд на дитячу бібліотеку, як на серйозну школу раннього розвитку дитини, адже саме у такому віці вона спроможна засвоїти стільки ж інформації, скільки згодом – за все подальше життя. Розпочинаючи таку роботу з дітьми від 2 до 6 років, ми прагнемо, щоб кожний прихід дитини разом з батьками до бібліотеки був справжнім світом зустрічі з Книгою.

Бібліотека не змогла б бути успішною без співпраці із дошкільними та позашкільними закладами Знання та вміння, набуті в дитинстві - це коріння. Чим воно міцніше, тим впевненіше дитина почувається у житті.

 

   Завідуюча міською бібліотекою для дітей Шклярук А.Ф.

SAM_0375_1
 

     Споживчий ринок       

      mvs