Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу «Катерина Дяченко та її поезія»

«Катерина Дяченко та її поезія»

sam_099022 жовтня затишний читальний зал міської бібліотеки для дітей зустрів дитячу поетесу, члена Шепетівської літературно - мистецької студії "Доля" Дяченко Катерину Павлівну, яка прийшла на зустріч до малечі,аби юні читачі зрозуміли й пройнялися відчуттям пошани і любові до книги. 
Під час заходу бібліотечні працівники познайомили дітей з авторкою, дитяча поезія якої дуже добра, світла, позитивна та весела, гарно сприймається і легко запам’ятовується. Малеча разом з Катериною Павлівною мандрувала сторінками книг, зустріч створила атмосферу казки та радості. Гостя знайомила дітей зі своїми віршиками, загадками, скоромовками, розповідала присутнім цікаві пригодницькі історії, які мають не тільки пізнавальне, а й виховне значення. Кольорові, яскраві, сучасні історії припали до душі дітям, а ще - мелодійність поезії, краса слова. Звучали побажання написати ще такі гарні вірші. Святкова атмосфера сприяла відкритому діалогу між поетесою та читачами, які жваво обговорювали книги та розповідали власні оповідки про домашніх улюбленців. Діти навипередки закидали Катерину Павлівну питаннями про те, що потрібно для того аби писати вірші, як вона пише вірші, що для неї слугує натхненням, ділилися думками щодо поезії, дехто вирішив стати поетом. Було багато запитань до авторки: де народилася, в якій школі навчалася, коли написала першого вірша. На всі дитячі запитання поетеса відповідала із задоволенням, адже й сама колись був такою маленькою і допитливою дівчинкою, яка досі живе у її душі та у віршах.
Зустріч відбулась у теплій і щирій атмосфері, сама авторка теж була зворушена дитячою увагою і щирістю, а на закінчення заходу глядачі, присутні у читальній залі із задоволенням фотографувались із Катериною Павлівною, яка пообіцяла знову завітати до бібліотеки з новими книжками.
Завідуюча міською бібліотекою для дітей Шклярук А.Ф.
 

     Споживчий ринок       

      mvs