Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу Екскурсія до дитячої бібліотеки

Екскурсія до дитячої бібліотеки

 sam_0968Днями до міської бібліотеки для дітей завітали маленькі гості,учні 2 - 4 класів Плесенської ЗОШ І-ІІІ ст., разом зі шкільним бібліотекарем Коваль Т. П. Екскурсію провела бібліотекар відділу обслуговування 1 - 4 класів Шпак І. Г.,яка ознайомила дітей з книжковим фондом бібліотеки, провівши захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками, що влаштовані на відділі обслуговування 1-4 класів. У дівчаток особливе захоплення викликала виставка - дефіле "Супер стильна дівчинка - це ти", а хлопчиків захопили книги про автомобілі та настільні ігри.
Також відбулася презентація виставки періодичних видань "Меню для читайликів".Інна Геннадіївна ознайомила маленьких читачів з дитячими журналами: «Малятко», «Пізнайко», «Яблунька», «Ангелятко», «Чарівна принцеса», «Смайлик», «Ведмедик Баррі», «Куля», «Барбі».
Основними спільними завданнями бібліотекарів та вчителів – це розвивати у дітей інтерес до книги, бажання слухати, говорити про прочитане і правильно розуміти його, виховувати охайність з книгою, показати дорогу до дитячої бібліотеки і надати перші поради як користуватися бібліотекою у подальшому. Всім дуже сподобалось у бібліотеці, про що свідчили слова вдячності від маленьких відвідувачів.
 Завідуюча міською бібліотекою для дітей Шклярук А.Ф.
 

     Споживчий ринок       

      mvs