Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу Про День Гідності та Свободи.

Про День Гідності та Свободи.

sam_1044В міській бібліотеці для дітей влаштована виставка - колаж « Майдан: наша трагедія,наш героїзм» з нагоди вшанування патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року під час Революції Гідності постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.
Під час перегляду літератури бібліотекар читального залу відмітила,що мета цього свята - розвивати в громадянах України цінності свободи та демократії, зберегти та передати наступним поколінням відомості про доленосні події в житті нашого народу на початку ХХІ століття. Майдан 2004-го року став початком Євромайдану 2013-го. Ці дві революції назавжди увійшли в історично-генетичну пам’ять нашої нації активним виявленням українським народом своєї громадянської позиції, зразками патріотизму, мужності, єдності. Це був справжній вияв Свободи та Гідності, які ми повинні нести в майбутнє, як головні цінності демократії. Вони і започаткували свято, котре установлено Указом Президента України Петра Порошенка, і котре ми відзначаємо 21 листопада.
Тож впевнено і гідно долаймо усі труднощі та будуймо нашим достойне та щасливе майбуття у незалежній європейській Україні!
Завідуюча міською бібліотекою для дітей Шклярук А.Ф.
 

     Споживчий ринок       

      mvs