Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Новини відділу Спортсмени міста приймали вітання з нагоди Дня фізичної культури та спорту України

Спортсмени міста приймали вітання з нагоди Дня фізичної культури та спорту України

DSC_04111Напередодні професійного свята всіх спортсменів та людей, що ведуть активний здоровий спосіб життя, у міському будинку культури відбулися урочистості. Привітати винуватців дійства прийшли міський голова Сергій Антонюк, його заступник Тетяна Зайцева, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету міської ради, депутат міської ради Наталія Стасюк, начальник управління освіти виконавчого комітету міської ради Людмила Тихончук та голова Шепетівської міської організації профспілки працівників освіти Наталія Лоєва.

З вітальним словом до спортсменів, тренерів, вчителів фізичної культури, ветеранів та шанувальників спорту звернувся Сергій Антонюк. Він привітав їх з професійним святом та кращих відзначив грамотами міської ради. До того ж, Сергій Андрійович наголосив:

«Влада плідно працює над розвитком фізичної культури у місті. За півтора роки проведено ремонт спортивних залів в 3-й школі (використано 133 тис.грн), ремонт спортивного залу в школі-гімназії (130 тис.грн), відновлено міні футбольне поле з штучним покриттям, профінансовано площадки для «картингістів» (120 тис.грн), утримується 2 футбольних класи в школі-інтернаті (чого немає в інших містах). За рахунок міста утримуються приміщення шахового клубу, приємно, що в Шепетівці на базі медичного училища проводяться міжнародні змагання з шахів та профінансовано створення клубу пауерліфтингу. Додам, що міська влада допомогла в ремонті клубу для важкоатлетів, а наразі проводиться об’ємний капітальний ремонт приміщення басейну завдяки активній підтримці губернатора Василя Степановича Ядухи».

Міський голова також відзначив роботу відділу сім’ї, молоді та спорту, міського парку культури та відпочинку, дитячо-юнацької спортивної школи та центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Кращих спортсменів-вчителів та спортсменів-учнів відзначила Людмила Тихончук та від усього колективу управління освіти вручила їм дипломи та невеликі подарунки. Наталя Стасюк відзначила спортсменів міста грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту та солодкими подарунками.

По завершенні офіційної частини, для всіх присутніх у залі лунали вітання від вихованців міського будинку культури: тут можна було почути сольні композиції Анастасії Нечипорук, Анни Войтюк, Діани Пантелей та побачити хореографічні номери у виконання ансамблю «Віват», колективу «Інеш» та дуету «СВ» (Вікторія Руда та Олександр Носов).

DSC_044888DSC_046000

 

     Споживчий ринок       

      mvs