Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Новини відділу У нашому місті до Дня Незалежності України пройшли змагання зі стрітболу та армспорту

У нашому місті до Дня Незалежності України пройшли змагання зі стрітболу та армспорту

IMG_047624 серпня до Дня Незалежності України вже пятий рік поспіль у нашому місті проводяться змагання зі стрітболу (вуличного баскетболу).

Змагання проводилися спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Шепетівської міської ради та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Головним суддею змагань був Віталій Гудима.

Цього року участь у змаганні прийняли 10 команд. Серед учасників, окрім шепетівських команд, були команди з Рівненської області, міст Славути, Полонного та Старокостянтинова.

Команди складалися з трьох польових гравців та двох запасних. Поряд з юнаками на рівних брали участь і дівчата. Команди були розбиті на дві групи, в яких по коловій системі визначалися чотири фіналісти. З кожної групи до фіналу потряпляли дві кращих команди. У фіналі переможець змагань визначався також за коловою системою.

В підсумку у фіналі звання переможця турніру розіграли між собою команди: БК «Олексин» (Рівненська обл.), Starkon City (м.Старокостянтинів), «Претенденти» (м.Шепетівка) та «Зірка» (м.Шепетівка).

Переможцем змагань вже втреттє поспіль стала команда БК «Олексин», друге місце, як і в минулому році, посіла команда Starkon City (м.Старокостянтинів), третє місце виборола команда «Претенденти».

Команди були нагороджені грамотами, команда-переможець отримала кубок відділу у справах сім’ї, молоді та спорту.

Також був проведений конкурс снайперів. З учасників вимагалося з десяти спроб з трьохочкової зони влучити у кільце якомога більше раз. У конкурсі прийняли участь 18 чоловік. Перемогу цього року здобув Богдан Глущевський (команда БК «Олексин»), який влучив у кільце 8 раз. Переможець нагороджений грамотою та кубком.

Пізніше у парку культури пройшли змагання з армспорту. Серед дітей переможцем став Хомич Богдан. Серед дорослих - два брати близнюки Сергій Вінничук та Олександр Вінничук, які у фіналі за прикладом відомих братів Кличків, відмовилися змагатися між собою. Переможці та призери нагородженні цінними подарунками.

"Get the Flash Player" "to see this gallery."


 

     Споживчий ринок       

      mvs