Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Новини відділу Четверо шепетівських багатодітних матерів отримали звання «Мати – героїня»

Четверо шепетівських багатодітних матерів отримали звання «Мати – героїня»

121 2Відповідно до Указу Президента почесне звання України «Мати – героїня» отримали мешканки Шепетівки, які народили і належним чином виховали п’ятеро дітей: Костюкевич Марія Миколаївна, Панченко Євгена Петрівна, Сімонова Віра Пилипівна , Передрійчук Олена Олександрівна.
15 жовтня у приміщенні Славутської районної адміністрації перший заступник голови Хмельницької облдержадміністрації Олександр Симчишин вручив нагороди для багатодітних матерів Ізяславського, Полонського, Шепетівського, Славутського районів, міст Шепетівки та Нетішина.
Привітання від в.о. міського голови Михайла Полодюка і виконкому Шепетівської міської ради передала для винуватиць урочистої події головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Алла Гайдай.
За дорученням Панченко Євгени Петрівни, яка з-за хвороби не була присутня на церемонії, нагороду отримала її донька. А щирі вітання і квіти отримала у рідній домівці.
121 1
 

     Споживчий ринок       

      mvs