Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта

Битва поколінь – волейбол

4Як вже попередньо повідомлялося, в нашому місті проходять змагання «Битва поколінь – наставники проти вихованців»; змагаються вчителі загальноосвітніх шкіл міста проти своїх учнів. Першим видом змагань був баскетбол, в якому учні впевнено перемогли збірну своїх наставників.

Наступним видом спорту в змаганнях «Битва поколінь – наставники проти вихованців» став матч з волейболу.  Гра проходила у спортзалі СЗОШ№2.

Збірна наставників була представлена наступними вчителями: Гетманчук Сергій (ЗОШ№1), Самойлюк Володимир (НВК№3), Камкар Володимир (НВК№3), Дмитрик Руслан (НВК№3), Загоронюк Юрій (СЗОШ№2), Колісецький Вілен (НВК№1), Токмина Олександр (НВК№1).

Склад збірної школярів був наступний: Дигодюк Ігор (СЗОШ№2), Островський Сергій (ЗОШ№8), Грига Олександр (НВК№1), Ковальчук Сергій (ЗОШ№1), Гладій Богдан (НВК№1), Шевчук Дмитро (ЗОШ№8), Бруцький Дмитро (НВК№3), Кудрик Микола (СЗОШ№2), Кульба Дмитро (НВК№3). Тренер збірної Колодій Андрій Тарасович.

Головний суддя матчу Приходько Василь Іванович.

Матч проводився до трьох перемог по партіях однією з команд. Цього разу перемогу святкували наставники. Сама гра видалася видовищною та цікавою на інтригу. І хоча рахунок матчу 3-0 по партіях, назвати цю перемогу легкою не можна. Лише третя партія для збірної школярів видалася провальною, тоді як в перших двох партіях вони мали всі шанси здолати своїх більш досвідчених опонентів, про що і свідчать рахунки: 25-23 та 29-27.

Учасники заходу нагороджені пам'ятними грамотами.

Отже, рахунок в «Битві поколінь» зрівнявся.

Змагання організовано спільно Шепетівським міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та відділом у справах сім'ї, молоді та спорту за підтримки управління освіти та Шепетівської ДЮСШ.

Наступним видом змагань будуть змагання з тенісу настільного, які пройдуть 9 березня в спортзалі НВК№1.

Директор ШМЦФЗН «Спорт для всіх»

О.Мельник

5

 

     Споживчий ринок       

      mvs