Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Вітання Медичні працівники – запорука здоров’я нації

Медичні працівники – запорука здоров’я нації

1_0222Галузь охорони здоров’я відіграє ключову роль у суспільному благополуччі українців. Саме медичні працівники турбуються про здоров’я і життя людей. З метою надання якісних медичних послуг населенню та покращення рівня медичного обслуговування Главою держави ініційовано реформування системи охорони здоров’я. Це шлях поступової модернізації галузі, її розвитку і з часом він принесе користь для кожного жителя держави.

Міська рада підтримує галузь охорони здоров’я міста. Так, згідно з укладеними угодами між міською та районною радами для забезпечення жителів міста медичними послугами Центральної районної лікарні та центру первинної медико-санітарної допомоги здійснюється відповідне фінансування галузі. Та безумовно, як і в будь-якій сфері суспільного життя, важливий людський потенціал. Кваліфіковані працівники необхідні і медицині. Сьогодні, напередодні професійного свята медичних працівників, під час святкового заходу у Центральній районній лікарні була чудова нагода привітати медиків міста зі святом.

Міський голова Сергій Антонюк у вітальному слові зауважив, що медична галузь у місті з часом розвивається, покращується забезпечення закладів охорони здоров’я устаткуванням та кваліфікованими медичними працівниками. Він подякував усім медичним працівникам за віддану працю. Окремі слова вдячності Сергій Андрійович висловив тим медикам, які окрім професійної діяльності, займаються суспільною роботою і служать на благо громади як депутати міської та обласної рад, є членами виконавчого комітету міської ради.

З нагоди професійного свята в урочистій атмосфері міський голова вручив кращим працівникам галузі Почесні грамоті міської ради та грошові премії.

З теплими словами привітань до медиків також звернулись голова Шепетівської районної державної адміністрації Іван Адамець, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Микола Капелюх, помічник народного депутата України Сергія Буряка Микола Гончар, директор ХРБФ «Зміцнення громад» Тетяна Василик.

Гарним подарунком для присутніх, став святковий концерт вихованців дитячої музичної школи.

_____________________________________________________________

Відповідно до розпорядження міського голови Сергія Антонюка за багаторічну сумлінну працю та з нагоди святкування Дня медичного працівника Почесною грамотою Шепетівської міської ради та премією міського голови нагороджені:

І. Працівники Шепетівської центральної районної лікарні:

- Бадовський Анатолій Володимирович - оператор комп'ютерного набору.

- Горбатюк Алла Феодосіївна - акушерка акушерсько - гінекологічного відділення.

- Грачьова Лілія Степанівна - сестра медична анестезиста палати інтенсивної терапії відділення анестезіології та інтенсивної терапії.

- Лукомська Лариса Петрівна - лікар - фтизіатр амбулаторного туберкульозного відділення.

- Мороз Людмила Миколаївна - лікар - акушер - гінеколог жіночої консультації.

- Пісна Таїсія Вікторівна - сестра медична відділення невідкладної медичної допомоги.

- Савчук Тетяна Андріївна - молодша медична сестра-буфетниця акушерсько-гінекологічного відділення.

- Сахнюк Любов Петрівна - провідний економіст.

- Святська Наталія Іванівна - сестра медична стаціонару неврологічного відділення.

- Трофімчук Богдана Анатоліївна - лікар - акушер-гінеколог акушерсько-гінекологічного відділення.

- Хмелюк Олена Дмитрівна - фельдшер - лаборант клініко - діагностичної лабораторії.

- Шмигована Лариса Миколаївна - касир бухгалтерії.

II. Працівники комунального закладу «Шепетівський Центр первинної медико-санітарної допомоги»:

- Гоненко Галина Василівна - завідувач, лікар загальної практики - сімейного лікаря амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 4.

- Гордійчук Таміла Анатоліївна - фельдшер невідкладної медичної допомоги допоміжного медичного персоналу.

- Малафей Валентина Василівна - завідувач, лікар загальної практики - сімейного лікаря амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 2.

- Пирожок Оксана Тимофіївна - завідувач відділення денного стаціонару.

- Поліщук Нінель Броніславівна - сестра - господиня допоміжного персоналу.

- Слуцька Валентина Володимирівна - сестра медична загальної практики - сімейної медицини амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 4.

- Чорний Анатолій Іванович - столяр допоміжного персоналу.

- Мельник Василь Миколайович – фельдшер виїзної бригади екстреної медичної допомоги Шепетівської станції екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

 

 

     Споживчий ринок       

      mvs