Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Вітання Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

buket15Від імені Шепетівської міської ради, її виконавчого комітету прийміть щирі вітання з нагоди виведення радянських військ з Афганістану і Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

15 лютого 1989 року із завершенням виводу обмеженого контингенту радянськиї військ з республіки Афганістан закінчилася страшна за своїми втратами і довга війна, в ході якої, виконання військового обов'язку стало подвигом. Літопис афганської війни містить безліч прикладів героїзму, не применшує честь та гідність воїнів, які самовіддано виконували свій обов'язок в горах та пустелях, в повітрі, в наступі та обороні, при врятуванні бойових товаришів та мирних жителів країни.

Ви є особливими людьми в місті, подаєте справжній приклад для молоді, уособлюючи своїм життям і діяльністю одвічні людські цінності: мужність, порядність, взаємодопомогу, справжню чоловічу дружбу та повагу до людей.

Бажаю вам терпіння та наснаги у непростій роботі з людьми, взаєморозуміння та добрих справ, успіхів у вирішенні всіх проблем, впевненості, оптимізму, а в родині – затишку, тепла, сонця та любові.

З повагою

в.о. міського голови,

секретар міської ради М.І. Полодюк

 

     Споживчий ринок       

      mvs