Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home

До уваги населення міста!

       Відповідно до листа філії Хмельницького обласного управління Державного Ощадного Банку України від 16.07.2013 року № 34-14/4099 щодо казначейських зобов’язань, які випущені в обіг у 2012 році виконавчий комітет Шепетівської міської ради інформує щодо державних цінних паперів та розміщення казначейських зобов’язань серії Б.

         Зокрема, 5 вересня 2012 року прийнята відповідна постанова Кабінету Міністрів України № 836 «Про випуск казначейських зобов’язань». Кабінет Міністрів постановив Міністерству фінансів передбачити у проекті Державного бюджету України на відповідний рік кошти, необхідні для обслуговування та погашення казначейських зобов’язань. Держава пропонує населенню простий та надійний спосіб заощадження грошей в іноземній валюті. Разом з тим, розміщення казначейських зобов’язань надасть додаткові кошти в Державний бюджет для виконання державних програм.

         Згідно наказу Міністерство фінансів України від 20.11.2012 року № 1207 розпочало розміщення казначейських зобов’язань серії Б обсягом 100 млн. доларів США із строком обігу 24 місяці, номінальною вартістю 500 доларів США, відсотковою ставкою 8% річних та сплатою купонів кожних шість місяців. Розмір доходу за кожним купоном є фіксованим і становить 20 доларів США.

         АТ «Ощадбанк» є генеральним агентом розміщення, доставки, інкасації, обслуговування обігу, погашення та зниження казначейських зобов’язань серії Б в кількості 4000 штук.

 

     Споживчий ринок       

      mvs