Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home

ШЕПЕТІВСЬКІ ПРАВООХОРОНЦІ РОЗКРИЛИ 3 ГРАБЕЖІ МОБІЛЬНИХ ТЕЛЕФОНІВ

          123Завдяки уважності та бажання допомогти потерпілим, працівники карного розшуку зуміли знайти злочинця, який скоїв 3 грабежі.

       Перший випадок стався 15 листопада минулого року близько 15.30 годин в м. Шепетівка по вулиці Чкалова, невстановлена особа відкрито викрала у місцевого жителя 2003 р.н., мобільний телефон "Нокіа АША 202".

       Наступний прикрий випадок стався 26 грудня 2013 року, близько 15.40 годин в м. Шепетівка по вулиці Карла Маркса, в підїзді будинку, невстановлена особа шляхом вільного доступу з кишені куртки місцевої жительки 2002 р.н., викрала мобільний телефон марки "FLY IQ- 442".

       Ще один випадок стався 30 грудня 2013 року, близько 15.00 годин в м. Шепетівка по проспекту Миру, на дитячому майданчику, невстановлена особа відкрито заволоділа мобільним телефоном марки "Nokia C-2", який належав місцевій жительці.

         Остання потерпіла змогла описати лиходія, зазначивши, що це хлопець, близько 18 років, чорне волосся, голубі очі та жовті передні зуби. Ще один постраждалий вказав, що злочинець обмовився, що він з с. Хролин.

       Правоохоронці відразу ж почали перевіряти усіх раніше судимих осіб, які підпадали під категорію описаних постраждалими. В результаті чого, оперативним шляхом, знайшли саме того злочинця, якого постраждалі впізнали.

       Зловмисником виявися житель с. Хролин 1995 р.н. безробітний, з неблагополучної сім`ї, раніше судимий. Він відразу зізнався у скоєному, на запитання чому він вчиняв злочини, той відповів, що йому були потрібні гроші. Усі мобільні телефони він продав.

     Стосовно затриманого відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років. Обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, - розповів Юрій Миколайович, заст. начальника сектору карного розшуку.

 

     Споживчий ринок       

      mvs