Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Міська рада Проекти виконкому Про виконання рішення виконавчого комітету № 40 від 21.03.2013р. «Про організацію відпочинку та оздоровлення дітей і підлітків міста влітку 2013 р.»

Про виконання рішення виконавчого комітету № 40 від 21.03.2013р. «Про організацію відпочинку та оздоровлення дітей і підлітків міста влітку 2013 р.»

Україна

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ШЕПЕТІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 

       РІШЕння

                                                                                                          

“____”________ 2013 року                       м. Шепетівка                  № __________

 

 

 

Про виконання рішення виконавчого комітету

№ 40 від 21.03.2013р. «Про організацію відпочинку

та оздоровлення дітей і підлітків міста влітку 2013 р.»

 

 

 

Заслухавши інформації управління освіти , відділу у справах сім'ї, молоді та спорту щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей і підлітків міста влітку 2013р., виконавчий комітет Шепетівської міської ради відзначає, що управлінням освіти, навчальними закладами спільно з відділом у справах сім'ї, молоді та спорту, іншими зацікавленими організаціями і службами, профспілковими комітетами при широкій підтримці батьківської громадськості, спонсорів проведено відповідну роботу з організації оздоровлення і відпочинку дітей в літній період.

На функціонування міської Програми відпочинку і оздоровлення дітей міста на 2013-2017 роки виділено 99 тис. грн. з міського бюджету, за рахунок яких придбано путівки в ДЮОК «Чайка» с. Головчинці Летичівського району для 45 учнів, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

В місті створена і функціонує впродовж восьми років мережа дитячих таборів відпочинку. З 26-и таборів, які працювали у літній період: 23 - пришкільних з денним перебуванням , 3 - праці і відпочинку , в яких охоплено відпочинком   4772 учні.

Для організації змістовного відпочинку учнів значна увага приділялась організації екскурсій, туристичних подорожей по Хмельницькій області та за її межами. Організовано 171 екскурсійно-туристичну подорож, в яких взяли участь 3984 дитини.

Відділом у справах сім'ї, молоді та спорту здійснювався підбір та направлення 23 дітей на оздоровлення за кошти державного бюджету в МДЦ «Артек», ДПУ «Молода гвардія», з обласного бюджету – 41 дитину в оздоровчі табори області та України.

У водолікарні, дитячій поліклініці Шепетівської ЦРЛ 519 дітей, які перебувають на диспансерному обліку, отримали профілактичні, оздоровчі послуги. 76 дітей із числа сиріт, інвалідів, багатодітних та малозабезпечених сімей оздоровлювались в санаторіях МОЗ та обласних санаторіях. Для 148 дітей, батьки яких працюють в організаціях і підприємствах міста, здійснено часткову оплату путівок в оздоровчі стаціонарні табори області та України за рахунок коштів Шепетівського відділення виконавчої дирекції ОВФ соціального страхування з тимчасової втрати працездатності населення, на що виділено 225 109,50 тис.   грн.

Завдяки спільним зусиллям 1216 дітей шкільного віку (30%) охоплено оздоровленням в стаціонарних таборах області та України, базах відпочинку і оздоровлення тощо.

Значну роботу проведено приватними підприємствами Управлінські компанії «Управдом», «Житлофонд» з благоустрою ігрових дитячих майданчиків біля житлових будинків. За спонсорські кошти встановлено 2 нових дитячих ігрових майданчики.

Виходячи з вищезазначеного, керуючись статтями 32, 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Шепетівської міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

           1. Інформацію управління освіти , відділу у справах сім'ї, молоді та спорту «Про виконання рішення виконавчого комітету № 40 від 21.03. 2013 р. «Про організацію відпочинку та оздоровлення дітей і підлітків міста влітку 2013 року» взяти до відома, додається

           2. Рішення виконавчого комітету Шепетівської міської ради № 40 від 21. 03. 2013 р. «Про організацію відпочинку та оздоровлення дітей і підлітків міста влітку 2013 року» зняти з контролю, відділу в справах сім'ї, молоді та спорту спільно з управлінням освіти, іншими зацікавленими організаціями і службами роботу з даного питання продовжити та удосконалювати.

           3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови

Зайцеву Т.Г.

 

 


 Міський голова                                                    С.А.Антонюк

 

 

 

 

 

     Споживчий ринок       

      mvs