Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Шепетівська ОДПІ 16 грудня – останній день подання заяви платниками, які бажають в наступному році перейти на спрощену систему оподаткування

16 грудня – останній день подання заяви платниками, які бажають в наступному році перейти на спрощену систему оподаткування

 Платникам податку, які бажають пе¬рейти із загальної системи оподаткуван¬ня на спрощену з 2015 року необхідно по¬дати до контролюючого органу не пізні¬ше ніж за 15 календарних днів до почат¬ку наступного календарного кварталу за¬яву про застосування спрощеної системи оподаткування. До поданої заяви дода¬ється розрахунок доходу за попередній календарний 2014 рік.
Такий суб'єкт господарювання може здійснити перехід на спрощену систему оподаткування один раз протягом кален¬дарного року.
 Перехід на спрощену систему оподат¬кування суб'єкта господарювання може бути здійснений за умови, якщо протягом календарного року, що передує періоду переходу на спрощену систему оподатку¬вання, тобто за 2014 рік, суб'єктом госпо-дарювання дотримані вимоги, встановле¬ні в пункті 291.4 статті 291 Кодексу.
Форма заяви про застосування спро¬щеної системи оподаткування затвердже¬на наказом Міністерства фінансів України від 20.12.11 № 1675 «Про затверджен¬ня форми свідоцтва платника єдиного податку та порядку видачі свідоцтва, форми та порядку подання заяви про засто¬сування спрощеної системи оподаткуван¬ня та форми розрахунку доходу за попе¬редній календарний рік».
 

     Споживчий ринок       

      mvs